Om CMS Nordic

Träning är vår passion, lönsamhet är vår specialitet

Möt teamet

Vi finns här för dig

Petter Norén
CEO
E-post
Åsa Östrot
Marketing Lead
E-post
Ida Hedstad
Enterprise, Coach and Business Development
E-post
Mathias Johansson
HR Consultant
E-post
Helena Waller
Sales & Costumer Success Manager
E-post
Marleen Larsson
Admin, Ekonomi, SoMe & CRM Coach och Development
E-post
Rebecca Viklund
Head of Education
E-post
Viking Bergström
Founder & Senior Consultant
E-post

Vad säger kunderna

Ta del av några av våra kunders berättelser om varför de valde att gå med i CMS Nätverk samt vad de idag tycker är det bästa med CMS.

Vi ♥️ träning!


Vi delar kärleken till alla de positiva effekter som träningen har. Det är något mycket unikt och värdefullt att få jobba med och något som få andra branscher kan hävda.

Värde vs pris
Vi anser att "pris är vad du betalar och värde är vad du får ”. Tyvärr är de flesta träningsanläggningar för billiga jämfört med det enorma värde de skapar för sina medlemmar.

Resultat och relationer
Vi tror att nyckeln till framgång är att alltid skapa fantastiska resultat och bygga starka relationer. Därför är vi starka förespråkare av att gå den där extra milen och att leverera det där som de flesta inte är villiga att göra.
Vi älskar träning och brinner för att göra gym lönsamma
Vi har en stor passion för träning och en styrka i att agera

Medlemmar behöver hjälp

Vi tror att alla behöver och förtjänar professionellt hjälp för att uppnå sina tränings- och hälsomål. Därför har vi valt att fokusera extra på individanpassad försäljning och service samt tjänster för Personliga Tränare.

Passion och styrka att själv agera
Kanske är du en av dem som startade din karriär i gymbranschen av passion för träning och vilja att hjälpa andra. För att du ska få möjligheten att jobba med din passion, har vi skapat en modell som hjälper dig med resten.

Lönsamhet och tillväxt
Vi brinner för att hjälpa dig som Clubägare att bli lönsam och att öka din tillväxt, därför vill vi ge dig tid och energi till andra viktiga saker i ditt liv.