Digitala utbildningar

Nedan syns de utbildningar som är tillgängliga för dig med CMS Licens.

Vad vill du lära dig idag?

VÅRA UTBILDARE

Möt vårt utbildningsteam

Ida Hedstad

TEAM Trainer Education, PT TRAC
Ida har jobbat framgångsrikt i träningsbranschen i 15 år. Hon är utbildad Kiropraktor och Personlig tränare. Ida brinner för att utbilda och hjälpa andra människor att lyckas!

Helena Waller

MANAGEMENT
Helena arbetar som konsult och affärsutvecklare på CMS. Helena har drivit egen gymkedja i Uppsala i 20 år (1997-2017) och ingått i CMS Nätverk under alla år. 

Viking Bergström

TEL TRAC, FRONT TRAC
Viking tog in CMS systemet till Sverige 1986 och är idag anledningen till att systemet används i Europa. Idag arbetar Viking som senior konsult på CMS.

Marleen Larsson

CMS HR, BRP, Administration
Marleen arbetar med administration och affärsutveckling på CMS. Hon är även social media manager och sköter all HR och systemadministration i BRP.

Petter Norén

FRONT TRAC
Petter arbetar som VD, konsult och affärsutvecklare på CMS. Petter har tidigare arbetat inom Itrim under många år som bland annat personlig tränare och konceptutvecklare. 

Åsa Östrot

PR TRAC
Åsa arbetar som marknadsförings-konsult på CMS. Hon arbetar även grafiskt med framtagning av kampanjer, strategier och marknadsplaner.

Rebecca Viklund

TEL TRAC, PT TRAC
Rebecca har jobbat med träning sedan 2003 och med CMS system sedan 2010. Hon har under dessa år arbetat med allt från gruppträning och coachning till försäljning och drift .