Webinar om TEAM

Sep 27 / Petter Norén
Maximera din gymverksamhet med TEAM!

Är du en gymägare eller personlig tränare som vill ta din verksamhet till nya höjder? Kör du PT Small Groups idag men lyckas inte fullt ut med leverans och lönsamhet? Har du hört talas om TEAM men är osäker på vad det innebär och hur det kan gynna din verksamhet? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Delta på vårt kostnadsfria lunch-webinar om TEAM den 12 oktober kl 12-13 och låt oss berätta varför.

Anmäl dig via nedan länk!

Vad är TEAM?

TEAM är ett koncept som har revolutionerat gymbranschen och hjälper gymägare och personliga tränare att öka lönsamheten och kundtillväxten.
Write your awesome label here.

Varför ska du delta?

1. Lär dig mer om TEAM
Vi kommer att ge dig en djupgående förståelse av vad TEAM är och hur det fungerar. Oavsett om du är helt ny inom konceptet eller har hört talas om det tidigare, kommer du att lämna webinaret med en klar bild av dess fördelar och potential för din verksamhet.

2. Öka ditt affärsvärde
TEAM är för närvarande en av de mest lönsamma PT-produkterna på marknaden. Det gynnar inte bara dina klienter genom att hjälpa dem nå sina träningsmål mer effektivt, utan det ökar också din inkomst och ger dina anställda personliga tränare möjligheten att blomstra.

3. Ekonomiska exempel och digital utbildning
Under webinaret kommer vi att dela ekonomiska exempel som visar hur TEAM kan påverka din ekonomi positivt. Dessutom kommer vi att ge dig en smygtitt på vår digitala utbildning, som är en viktig del av TEAM-konceptet.

4. Gratis tillfälle
Det bästa av allt är att vårt lunch-webinar är helt kostnadsfritt. Det är vår möjlighet att dela med oss av värdefull information till dig, så du kan dra nytta av detta fantastiska koncept utan att behöva oroa dig för ekonomiska hinder.

Varmt välkommen med din anmälan.