Vi har intervjuat Moa – Platschef, på Fitness & Friends i Jönköping och Nässjö

Marleen Larsson


Moa har ansvaret för all personalhantering på Fitness & Friends. Moa har arbetat på Fitness & Friends i 11 år.


De har två träningsanläggningar, en i Jönköping och en i Nässjö. I filmen får vi höra Moa berätta om vad Fitness & Friends gör för att särskilja sig från övriga aktörer på marknaden och hur de arbetar med olika strategier och koncept för att lyckas. 

De har mycket bemanning och ett helhetstänk kring träningen som konkurrenterna saknar. Koncepten skiljer sig också, berättar Moa. 
Moa har gått många utbildningar och hon förklarar vikten av utbildning, uppföljning och feedback för att hålla henne motiverad. Hon förklarar också vilken otrolig sammanhållning de har på Fitness & Friends och hur roligt hon tycker att arbetet är. Hela arbetsgruppen har ett gemensamt mål, de jobbar både mot individuella budgetar och anläggningarnas gemensamma budget.

På Fitness & Friends arbetar de enligt CMS säljmodell som Moa förklarar kortfattat i denna film. Hon beskriver fördelningen av arbete och arbetsuppgifter i de olika yrkesrollerna på anläggningarna. 

Vi får också höra hur Fitness & Friends arbetade under pandemin. Här har vi en anläggning som utökade sin PT-verksamhet när det var som tuffast, lyssna på hela Moas berättelse genom att klicka på filmen.
Write your awesome label here.
Vi har träffat och intervjuat Moa från Fitness & Friends.