Vem bestämmer hur många medlemmar du har?

Viking Bergström
Vem avgör din framtid?

Är det vädret, medarbetarna, konkurrenterna eller kanske branschkonjunkturen? Eller är det dina säljsystem, kampanjer, utbildningar, rapporter och din uppföljning?

Hur kommer det sig att vissa har sålt jättebra i en varm augustimånad, samtidigt som andra knappt sålt något alls och skyller på vädret?Hur kommer det sig att vissa har medarbetare som brinner för sin Club och gör sitt bästa, samtidigt som andra skyller på att medarbetarna inte gör vad de ska?

Hur kommer det sig att vissa blir ännu bättre och ökar sin försäljning när det kommer ett lågprisalternativ till stan, samtidigt som andra skyller på att nyckel gym och F&S förstört prisbilden och hela marknaden?

Hur kommer det sig att vissa blomstrar och tjänar massor med pengar, samtidigt som andra skyller på att vi är i en bransch utan pengar?

Hur kommer det sig att vissa växte under senaste lågkonjunkturen, samtidigt som andra påstår att konjunkturen tvingade dem att backa?

Den absolut största anledningen till om din Club lyckas bra eller ej, det är du! Du har avgörandet i dina händer. Om du väljer att tro på ovanstående, så innebär det att du kan lyckas med din Club oavsett väder, medarbetare, konkurrenter, kampanjer, hur det går i branschen eller vilken konjunktur som råder i landet.

Du avgör: 
Om jag fick bestämma så hade du redan haft all framgång, men det beslutet skall du inte ge till någon, det är ditt val!