Vem är bäst i världen på produktplacering?

VIking Bergström
Kan det vara Apple? Jag har inte sätt en PC på film i modern tid!

Jag har förstås inte sätt allt men jag tvivlar på att Apple lyckas så bra utan att förtjäna det, dvs dels har de varit duktig och dels vill alla ha deras produkter för dessa produkter är coolast och blir bäst i rutan!

Notera att Obama sannolikt inte låter sig köpas så den bilden borde vara autentisk. Men precis på samma sätt har jag noterat en annan trend, även där frågar jag mig hur det går till. Varje gång jag är på återbruket så brukar jag titta på havet av uttjänta ”burkar” och då slår det mig att här är det svårt att hitta några av Apples produkter. Visserligen är livslängden mycket längre på en MacBook än på en Laptop men några gamla burkar med ett äpple på borde sticka upp i skrotberget.

Det var bara mina tanker inför helgen…