Välkommen ON Training i Sölvesborg

Apr 26 / Marknadsavdelningen


Vi välkomnar nu ON Training i Sölvesborg till nätverket i CMS!


ON Training, som ägs av Ola Nyhlin, driver en större anläggning inne i Sölvesborg samt en mindre filial i den mindre orten Hörvik. 

CMS ser fram emot en spännande resa med Ola och hans team, eftersom verksamheten har stor utvecklingspotential. Vi kommer att stödja med våra verktyg, utbildningar och rådgivning under resans gång.
ON Training i Sölvesborg är ett väletablerat gym och träningscenter som drivs av Ola Nyhlin. Centret startade ursprungligen 2011 och har sedan dess utvidgats flera gånger. Det nuvarande gymmet ligger på Kämpaslätten i Sölvesborg och erbjuder omfattande faciliteter som sträcker sig över 1500 m2, inkluderande träningsytor, omklädningsrum, ett barnrum, en massagelokal, samt en nybyggd del med kontor och konferensutrymmen.

Ytterligare ett gym under ON Training finns i Hörvik, där man bland annat kan hyra bastu nära havet.
Ola Nyhlin , ägare av On Training,  tillsammans med Johanna Andersson som bl annat jobbar som TEAM-tränare.
 
ON Training är känt för sina varierade träningspass och personliga tränare, och har program som riktar sig till både nybörjare och erfarna träningsentusiaster De erbjuder bland annat gruppträning utomhus och har redan anammat CMS eget koncept TEAM, där deltagarna tränar i små grupper under ledning av en personlig tränare.

För mer detaljerad information om ON Training och deras tjänster kan du besöka deras hemsida eller den lokala anläggningen i Sölvesborg​.