Vad är ett system?

Viking Bergström
CMS bygger system, men vad är det?

Denna fråga får jag hela tiden. Kanske för att vi arbetar med system. Våra system handlar om ledarskap, marknadsföring, försäljning, kundvård och service. Vi levererar modeller som inte är beroende av talangfulla människor.

Låt mig utveckla detta. Om du är beroende av att ”Lisa” jobbar i din reception, för annars säljer du ingen dricka eller annars droppar din bokning till säljmöten. Eller du kanske ser att ”Kalle PT” säljer fler PT timmar en alla övriga PT som jobbar hos dig. Då är du beroende av dessa människor, unika individer med stor talang. Lisa och Kalle har utvecklat ett system som de jobbar efter, de har kanske omedvetet kommit på vad som krävs för att lyckas!

Ska du då lita på att Kalle säljer in alla andra PT och att Lisa alltid stannar hos dig och sköter din reception? Eller ska du skaffa dig ett system som gör att du blir oberoende av unika personer och istället kan driva din affärsmodell vidare med nya människor när dina medarbetare slutar hos dig?

System säkerställer att alla människor kan göra ett bra jobb och dessutom kan vi förvänta oss ett resultat som går att förutsäga. Vi kan mäta om systemet används eftersom vi vet vad som ska hända om vi följer det. Vi får nyckeltal som gör det möjligt att tävla och motivera varandra. Vi kan ta tag i våra problem för nu vet vi vilka de är och vi kan framhålla de som förtjänar det!

Det är vad CMS Nordic gör! Vi bygger system för ditt företag och vi har gjort det i mer än 50 år, vi är specialiserade på Gym  och motionsanläggningar.

Tänk också på att system spar tid, du kan räkna med att du sparar minst 2 timmar/dag på att följa en beprövad modell i stället för att experimentera dig fram. Så räknar du ihop vad det blir (beror på hur många som jobbar hos dig) så finner du snart att det krävs färre anställda för att göra samma jobb eller du får mer gjort med samma kapacitet.

Hör av dig om du behöver hjälp!