VAD ÄR ANDI Index? För dig som vill må bra!

Viking Bergström
Genom ett kortsiktigt tänkande tar vi långsiktigt död på oss själva. 

Precis som rökningen, är idag kosten en tickande bomb som vi alla kan stänga av, vi kan till och med vrida tillbaka kroppens ålder några år om vi är beredda att äta nyttigare, må bättre och leva längre.

Men vill vi de? Vi människor söker genvägar för att slippa svettas, kunna äta godis etc. Vi dricker lightprodukter, vi köper böcker med mirakeldieter och annat som tas fram för att vi vill bli lurade.Äter vi för att gå ner i vikt eller äter vi nyttigt så att vi automatiskt kontrollerar vikten?

Skall vi söka efter metoder att minska fett, kalorier, kolhydrater? Skall vi inte äta oss mätta, för att på detta sätt behålla en hälsosam vikt? Eller skall vi äta nyttigt och bli mätta samtidigt som vikten automatiskt blir normaliserad?

Genom att välja mat med högt ANDI Index så kan vi enkelt återställa kroppen. Jag har en vän som hade Typ2 Diabetes (åldersdiabetes) men idag är han fullt frisk enligt läkarna, bara genom att använda denna metod! Metoden är känd men ingen tjänar pengar på att säga detta så därför blir det extra viktigt att detta kommer ut.

Genom att indela all mat i nutritionsvärde/kalorier så får vi en jämförelsetabell som visar vad man bör äta och hur stor skillnad det är på till exempel Grönkål och Pommes Frites, där näringsvärdet är 100 gånger större i grönkål.

Det betyder också att, väljer man varor med högt nutritionsvärde så kommer inte suget efter mera mat tillbaka lika snabbt, man står sig längre. (lista kommer inom kort)

(Publicerades 2010)