Utomhusträningen fortsätter att växa

Viking Bergström
Förutom löpningen där medlemmar springer i grupper så kommer det fler fyspass där fokus ligger på kroppsövningar som påminner om “lumpenträning”.

På bodies in motion tar utomhusträningen ett steg till. Under två år har man testat MoveooOutdoor i ur och skur, året om. Konceptet är redo att introduceras brett och nu erbjuder man CMS-anslutna anläggningar en “förtur” till ett reducerat pris.

MoveooOutdoor är precis som våra övriga koncept, säger Jose Nunez som är ägare av konceptet, de är ett utmanande och samtidigt tillåtande fysträningskoncept. Eftersom kropps och parträningen kompletteras med käpp och gummibandsövningar har vi inte bara skapat ett effektivt pass som sticker ut. Utbildade instruktörer har ett stort övningsförråd som kan varieras för att ständigt skapa nya och inspirerande pass för deltagarna. Passets spektakulära inramning gör det lämpligt som ett pass som kan utövas i parker, skog såväl som på skolgårdar och parkeringsplatser.

Här finns stora möjligheter att få allmänhetens blickar riktade mot er anläggning. Som CMS-ansluten anläggning erbjuds nu våra instruktörer en tvådagarsutbildning där man direkt kan börja leda pass. Redskapen som behövs är en träkäpp, 1500 mm lång, 33 mm i diameter, och ett par gummiband per deltagare. Ca 120kr i butik.


För mer info och bokning av utbildning mailar ni jose@bodiesinmotion.se

Mer info om utbildning: moveoo.se