Effekten av Team Trainer Education och Coach Buddy

Marleen Larsson

På First Class Gym i Fagersta har man valt att låta alla personliga tränare gå CMS TEAM-Trainer Education, TTE, samt därtill har man valt att använda appen och verktyget Coach Buddy. Appen är synkad med programmeringen som du får i samband med TTE 2.

Läs nedan story av Matilda Näslund, PT på First Class Gym i Fagersta om hur hon upplever arbetet med TEAM med hjälp av Coach Buddy och våra utbildningar. 

Härlig läsning tycker vi på CMS och det gör oss både glada och stolta. Tack Matilda för att du delar er framgång!
Empty space, drag to resize

Story från First Class Gym i Fagersta

Empty space, drag to resize
Nedan mail kom till CMS den 30/5 2023:

"Vi har alla under dom senaste dagarna jobbat mycket med förlängningarna i våra TEAM-grupper och nu när vi kört två terminer med programmeringen och appen så ville bara berätta hur nöjda vi är med "produkten" och upplägget. 😃

Många av våra TEAM-deltagare påpekar varje vecka hur roligt det är bl.a själva kunna fylla i deras vikter m.m. i appen och även kunna visa ("skryta" 😉) hemma om vad dom gjort under träningen. Vi har några som kört TEAM hos oss sen vi började leverera produkten, med olika tränare under åren och säger själva att de upplever att detta varit de två bästa terminerna hittills och att det märks att man satsat på TEAM och utvecklat konceptet 💥 Superkul att höra tycker vi och ryktet sprids till vänner och bekanta samt andra medlemmar på gymmet! 

Jag som jobbar på golvet som PT upplever förlängningarna enklare efter att vi började med programmeringen! Många är nyfikna på vad som kommer i nästa termin och av alla mina 29 klienter svarade 21 st att de självklart ville med till nästa termin innan jag knappt hann ställa frågan 🤩 Övriga 8 valde antingen att de skulle köra på egen hand (pga ekonomi och flytt) eller köra singel PT istället pga ändrade arbetsförhållanden. Det är roligt när sådana saker flyter på "av sig själv" och vi slipper lägga tid på att ge dem 10 anledningar till att fortsätta, det kommer dom på själva utan vår hjälp! 

Upplever också en otrolig skillnad på hur lite tid som går åt till admin för min del efter vi fick tillgång till programmeringen! Nu kan jag istället lägga den tiden på annat som behövs göras (event, konsultationer, PT-vinster m.m) 😍 

Vi vill också passa på och nämna att vi är mycket positiva till nya materialet som tagits fram för marknadsföringen av kurserna 😃👍🏼👍🏼 Kul med något nytt (både filmerna och bilderna) i flödet som skiljer sig lite från tidigare! Vi hoppas och tror att det kan locka fler följare till att stanna upp och ta till sig informationen."

Matilda Näslund, PT på First Class Gym i Fagersta
Empty space, drag to resize
Notering
Vi på CMS vill förtydliga att de kurser som Matilda nämner sist i texten är under framtagande och på First Class Gym har man smygit igång för att testa konceptet. Målet är att släppa detta till övriga inom CMS Nätverk under hösten - 23.
Vill du veta mer?

Vill du veta mer om TEAM, våra utbildningar eller ha en demo av Coach Buddy, kontakta oss.