Sommarkampanj 2024

Mar 1 / Marknadsavdelningen
Som ansluten CMS-kund får du marknadsföringsmaterial som sträcker sig över hela året. Dessa ingår i din licens. 

Kampanjerna som presenteras 2-3 månader innan start, består som grund av en extern del och en intern del.  Du får digitala bilder du kan använda i dina sociala kanaler, på hemsidan eller för andra trycksaker. För dig som valt att få det tryckta materialet som ingår så levereras detta med post. Om du inte får något tryck material är det för att du inte har beställt det. Av miljöskäl skickar vi inte ut per automatik.
Empty space, drag to resize
Syftet med dessa kampanjer är främst att de ska:
- leda till merförsäljning
- inspirera till träning
- vara leadsgenererande
- motivera till avslut
- vara kundvårdande

I varje kampanj kan du göra ändringar. Detta är kostnadsfritt t o m den deadline vi har meddelat för varje enskild kampanj. Därefter kan du fortfarande göra ändringar men då debiteras du för originaltid enligt prislista.
Empty space, drag to resize

För att fortsätta läsa och ta del av kampanjinnehållet krävs inloggning.

För bästa granskning av bildmaterial rekommenderar vi att du använder datorn framför mobilen.

Marknadsplan 2024

Klicka på bilden för att förstora.

Sommarkampanj 2024 

Gå direkt till:

Kampanjgenomgång på chefsmötet 6/3

På Chefsmötet den 6/3 kl 13-14 kommer vi gå igenom kampanjen. Anmäl dig nedan senast 5/3. Länk kommer via mail på fm den 6/3. Läs gärna igenom kampanjinnehållet nedan innan mötet.

Övergripande kampanjbeskrivning

Kampanjperiod: 1/6 - 31/7 2024
Observera att vi från och med i år kör Sommarkampanjen t o m 31/7 istället för 31/8 som tidigare. Vi avser därmed att starta höstkampanjen den 1/8 istället för som förut, den 1/9. 

Extern

Sommaren 2024 tänkte vi "sko oss" lite på de dåliga ekonomiska tiderna vi befinner oss i som gör att vissa väljer att hålla sig hemma på semestern istället för att resa bort. Vi har därför valt att använda det relativt nya begreppet "hemester" till en av de 2 paket vi skapat i det externa erbjudandet. Båda paketen innebär att vi bjuder på 2 månaders fri träning men i det ena paketet har vi lagt till 6 st PT träffar. 

Intern

I den interna kampanjen har vi valt att skapa en utmaning med syfte att medlemmarna ska hålla igång var de än är. De  som antar den utmaningen noterar all sin fysiska aktivitet oavsett var de befinner sig på särskild talong som de kan lämna in i slutet av augusti för att delta i en utlottning. Denna aktivitet kan också fungera som ett utmärkt verktyg för den PT som vill att TEAM-deltagarna ska hålla igång under sommaren. Självklart kan medlemmarna bjuda in vänner att delta i utmaningen!

Utomhus

Ni bjuder på utomhusträning hela sommaren. Både medlemmar och icke medlemmar är välkomna att delta. Förslagsvis bootcamp med egen kroppsvikt, innehållet och antal gånger bestämmer ni själva. Men viktigt är att ni håller samma dag och tid trots väder. Icke medlemmar anmäler sig med namn och telefonnummer i receptionen. 

Vad ingår kostnadsfritt i kampanjen

 • 1 x Extern planch 50 x 70 (måste beställas*) 
 • 1 x Intern planch 50 x 70 (måste beställas*)
 • 1 x Utomhusträningsplanch 50 x 70 (måste beställas*)
 • Digitala filer enligt bildspecifikation. De ligger i er materialmapp ca en månad före kampanjstart.
 • Ändringar av innehåll, bilder, texter t o m den 17/3 2024, därefter tillkommer debitering för originaltid.
*Gäller ej de företag som har stående beställning
Priser för tilläggsbeställning av planscher: 50x70=350 kr, 70x100=400 kr

Extern kampanj 1/6 - 31/7

Semester eller Hemester?

I PHP-mötet låter du ditt lead välja något av nedan paket. I båda paketet ingår 2 fria månader. Titta noga igenom vårt förslag på övrigt innehåll och meddela oss om du vill ändra något. 

1. Semesterpaketet
För den som inte kommer ha så mycket tid hemma för träning. Den nya medlemmen får detta paket kostnadsfritt i sitt medlemskap. 2 månaders fri träning, därefter startar 12, 24, resp 36 månader. 

2. Hemesterpaketet
För de som kommer stanna hemma i sommar och kan satsa
mer på sin träning. Här får den nya medlemmen betala extra för PT-tillfällena. Du tar betalat 6 x ord PT-kostnad. Exempelvis 6 x 800 kr= 4800 kr. Detta kan fördelas månadsvis men var försiktig med att fördela under längre period än när de ska nyttjas.

Vi föreslår också att ni erbjuder sommar-TEAM, då ni kan låta en singel-PT träff motsvara 2 TEAM-träffar. Men eftersom alla kanske inte har möjlighet till det under sommaren har vi valt att låta singel-PT ingå i paketet. 

Viktigt

Medlemskapet prissäkras som vanligt i 1 år (alt. om du har 2- eller 3-årsavtal) och startar 
när gratisperioden har löpt ut.

Tips!

 • Tilläggsbeställ affischer till t ex gatupratare, om ni har en sådan. 
 • Kontakta mataffärer,
  frisörer, sportaffärer, hotell
  m fl i din stad för att kunna
  få marknadsföra er hos
  dem.

Exempeltext Socials

Semester eller Hemester i sommar? Välj
det träningspaket som passar dig bäst! 💪🏋️‍♀️
Kontakta oss via DM så berättar vi mer. 
Gäller t.o.m. 31 juli 2024.

OBS! Anpassa din CTA (Call to Action) för enklast och bästa möjlighet för ditt lead att ta kontakt. Det kan t ex också stå "Läs mer här och med en länk till hemsidan. Regeln är att alltid göra det så enkelt som möjligt för någon att komma i kontakt med er med endast några klick. 

Klicka för större format. Innehållet i paketen är endast förslag. 

Write your awesome label here.

Klicka för större format. 

Intern kampanj 17/6 - 18/7

Sommarpeppen

Här vill vi få våra medlemmar att vara fysiskt aktiva även under sommarmånaderna, därför lanserar vi "Sommarpeppen" där de kan logga sina sommaraktiviteter. All vardagsmotion räknas och alla som lämnar in kan vara med i utlottningen av ett pris (t ex en träningsväska, det behöver inte vara stort). 

Skriv ut talongen och lägg den i receptionen. 

Denna är även leadsgenererande då alla kan delta och uppmana gärna medlemmarna att ta med en extra talong till någon de känner.

Viktigt

Man deltar mellan 17/6-18/7 och talongen lämnas in senast 31/8. Perioden avser den där besöksfrekvensen på anläggningen minskar drastiskt. Att de som deltar sedan "tvingas" lämna in talongen senast den 31/8 för att delta i utlottningen har syftet att de också kanske i samband med det kommer igång med sin gymträning snabbare. 

Tips!

 • Låt detta vara det verktyg som dina TEAM-tränare ger till sina deltagare över sommaren. Smartast kan vara att se till att de lämnar in den till tränaren i augusti.
 • Be dina medlemmar utmana en kompis som idag inte är medlem. Denne deltar också i utlottningen, om talongen lämnas in. Vilket betyder namn till höststarten!
Empty space, drag to resize

Exempeltext Socials

Häng med på Sommarpeppen! ☀️😎
All vardagsmotion räknas och lämnar du in talongen i augusti deltar du i vår utlottning av fina priser. Utmana dina vänner, man behöver inte vara medlem för att delta!
Prata med oss så berättar vi mer.

OBS! Anpassa din CTA (Call to Action) för enklast och bästa möjlighet för ditt lead att ta kontakt. Det kan t ex också stå "Läs mer här och med en länk till hemsidan. Regeln är att alltid göra det så enkelt som möjligt för någon att komma i kontakt med er med endast några klick. 

Klicka för större format.

Write your awesome label here.

Klicka för större format. 

Utomhuskampanj 

Bjud på utomhusträning i sommar!

En bra marknadsföring kan vara att ni bjuder på utomhusträning hela sommaren. Även icke medlemmar är därför välkomna att delta. Förslagsvis Bootcamp med egen kroppsvikt. Innehållet och antal gånger bestämmer ni själva. Men viktigt är att ni håller samma dag och tid trots väder.

Icke medlemmar anmäler sig med namn och telefonnummer i receptionen eller till ledaren innan passet. Varje person som inte är medlem ska bokas in på en Personlig Hälsoplan där denne också informeras om våra 2 träningspaket.

Viktigt
Det är synnerligen viktigt att det syns varifrån ni kommer när ni tränar, så tänk på att ha med en vepa, flagga och/eller tröja/jacka med er logga på!

Tips!

 • Ta med er ”Sommarpeppen” och dela ut till alla deltagarna. Uppmuntra till att utmana en kompis!
 • Utomhusträningen kan gärna pågå längre än ordinarie kampanjperiod. Varför inte starta redan i maj och avsluta i september?

Exempeltext Socials

I sommar bjuder vi alla på härlig utomhusträning. 😎🤸‍♂️
Ta med dina vänner! Kontakta oss via DM för mer information kring dag, plats och tid. Vi kör så länge vädret tillåter. Håll utkik här i våra sociala kanaler.

OBS! Anpassa din CTA (Call to Action) för enklast och bästa möjlighet för ditt lead att ta kontakt. Det kan t ex också stå "Läs mer här och med en länk till hemsidan. Regeln är att alltid göra det så enkelt som möjligt för någon att komma i kontakt med er med endast några klick. 
Klicka på bilden för större format. 
Write your awesome label here.
Empty space, drag to resize


SISTA DAG FÖR KOSTNADSFRIA ÄNDRINGAR ÄR DEN 17/3 2024

Därefter kan du fortfarande göra ändringar men du debiteras för originaltid enligt prislista.