Snart är det måndag morgon!

Viking Bergström
Nu är det slut på juli och för många av oss innebär detta att arbetet drar igång, själv börjar jag nu min spännande höst med mycket nytt.

Framför allt ser jag fram emot den nya utbildningen i alla system (anpassad för chefer och direkt på nätet). Men jag är också inbjuden att föreläsa i Reno, Nevada om 2 veckor och det är extra pirrigt. Jag har ingenting emot att föreläsa på engelska men jag har respekt för att länder som har engelska som modersmål har höga krav.

Vi såg alla hur Carl Henric Svanberg plumpade när han försökte visa sitt engagemang för den ”vanliga människan”. Så det gäller att vara extra förberedd. Höstens strategier att marknadsföra externt på Facebook är också en spännande test som jag hoppas mycket på.

Så välkommen till höststarten och glöm inte att boka upp dig på våra webinar, blir det fullt så lägger vi in flera tider.