Säljutbildningen växer!

Viking Bergström
Det är roligt att se det stora intresset för framförallt säljutbildningar.

Sverige har mognat och plötsligt är det helt i sin ordning att vara säljare, eller medlemsrådgivare som vi brukar kalla det i vår bransch.

I morgon genomför vi en säljutbildning med 67 deltagare! Detta är en grundutbildning så därför kommer gruppen bestå av allt från helt nya till några av våra duktigaste säljare som är med för att få ny inspiration och uppdatera sig.

Att just årets först utbildning blir så stor är inte så förvånande då många anläggningar är nya i CMS. Men detta är ett svårslaget rekord för vi gjorde faktiskt 3 extra insatta utbildningar under hösten för att det inte skulle bli för mycket i Januari. Delvis kan det säkert förklaras med hösten mycket lyckade kampanjer, många slog rekord och säljstatistiken har säkert uppmuntrat de flesta.

Sedan är de ju tävling i Februari och då vill man vara ”nytaggad”. Jag är ganska säker på att nästa alla som går till final i denna tävling (10 st) kommer att delta på veckas utbildning, förra året var det 9 av 10 som deltog på motsvarande utbildning.

Publicerades 2010.