Rapport från höstens Ägardagar

Oct 26 / Helena Waller

Stort tack alla som deltog på höstens Ägardagar som genomfördes i Västerås torsdag-fredag 19-20/10!

Under träffen som är den andra fysiska ägarträffen sedan pandemin, hann vi med att diskutera, nätverka, inspireras, brainstorma, nyhetsuppdateras och inte minst umgås.

En härlig och lyckad boost för oss alla!

För att läsa vidare krävs inloggning samt CMS-Licens. 

På torsdagen fokuserade vi på temat hur vi kan vara unika i vår lokala marknad. Vi använde metaforen "Den lila kon", hämtad från boken med samma namn (The purple Cow) av Seth Godin. En lila ko kommer alltid att sticka ut i flocken av kor och vår worskshop denna gång gick därför ut på att brainstorma kring hur vi kan vara den lila kon i vår stad. Inte bara som en engångsföreteelse utan år efter år. Vi landade i att det personliga omhändertagandet och att leverera lite mer än vad som utlovats är det som över tid gör oss till en "år efter år- lila ko". 

Marleen besökte oss före lunch på torsdagen och vi passade då på att gå igenom diverse aktuella CMS produkter såsom t ex nyheten kurser som instegs- och kampanjprodukt samt det digitala Travelpasset som lanseras i december 2023. 

På eftermiddagen fick vi en nuläges update kring CMS av Petter innan vi fick 2 timmar för egen tid inför fördrink och gemensam middag.

Söndagen inleddes med en inspirationsföreläsning av Peter Carlsson som äger och driver CMS-Cluben Levels Healthclub. Peter blottade sin verksamhet inklusive siffror idag och tänkta framöver, och visade framför allt att det finns många människor som är beredda att betala flera tusen kronor per månad om vi bara presenterar en lösning som är skräddarsydd för dem. Vår produkt TEAM bevisar ju också detta men flera av våra Clubar startar inte upp nya grupper löpande under terminerna så att kunna sälja paketerade lösning med individuella PT-träffar som ytterligare ett alternativ kan vara att fundera på för att på sikt öka omsättning, vinstmariginal och inte minst retention!

Som avslutning efter lunch på fredagen presenterades Rebbecca Viklund som kommer ta över efter Johanna Wilmusenahoo. Johanna har valt att avsluta sin tjänst hos CMS och First Class gym. (Kommer vara kvar som gruppträningsinstruktör inom FCG).

I samband med presentationen av Rebecca lanserades också de uppdaterade versionerna av både den Personliga Hälsoplanen och den Personliga Träningsplanen.