Personlig utveckling sker i små steg

Viking Bergström
En av våra nya produkter är ”JAG SKA kortet”

Egentligen ingenting annat en ett löfte till dig själv. Kortet ger dig chansen att beskriva en sak som du ska bli bättre på, VARFÖR du ska göra det, VAD du ska göra och HUR det ska gå till.

På varje utbildning som lär ut nya egenskaper till exempel Sälj, Service och Management, delar jag nu ut dessa kort och uppmanar alla att skriva ner en enda sak/egenskap/talang som ska utvecklas. Förstås skrivet i presens.

Själv har jag skrivit ner att jag ska bli bättre på att ge positiv feedback, så att människor kan växa! Jag vet att detta är en av mina svagheter så därför börjar jag där. Man kan fästa sin lapp på solskyddet i bilen, vid sängen eller kanske som jag på kylskåpet. Jag vet! Jag hatar också kylskåpsmagneter men det är just därför som denna lapp sitter där. Jag ska ständigt påminnas och snart skall jag förhoppningsvis kunna bocka av denna som en egenskap som jag nu förvärvat.

Det som hunnit gå sälj och serviceutbildningar i höst har redan bekantat sig med vårt nya JAG SKA kort och jag kan se att intresset är stort.

Jag hoppas att många i framtiden skall berätta om egenskaper som de utvecklat med hjälp av kortet.Var fick jag min idé ifrån? Allt är en utveckling av det som redan finns!

Jag har läst Brian Tracy och många andra kloka personer som beskrivit hur man sätter mål. jag har engnat sommaren åt att läsa de mesta som Robin Sharma skrivit. Jag har inspirerats av Simon Sinek och hans fantastiska idé om VARFÖR/HUR/VAD. Jag har sett hur människor återkommer till utbildningar och växer genom att ta små steg framåt. Jag har inspirerats av andra idéer som att skriva ett brev till sig själv i framtiden.

När vi lägger samman allt växer en ny produkt fram – JAG SKA kortet!