Nytt tema i denna blogg

Viking Bergström
Allt oftare kommer nu mirakelkurerna, förra veckan hittade jag 3 nya! 

Alla har olika lösningar på hur man kan minska sin vikt. Du kan utesluta vissa saker, äta mer av andra saker osv. Men alla har en sak gemensamt, det handlar om att sälja något och då är den som vill minska i vikt förstås lyhörd, finns det en magisk genväg.

Vi är många som arbetet i denna bransch under många år och vi har sett allt! Personligen har jag slutat läsa dessa nya rön. För jag och många andra vet egentligen sanningen  men av någon outgrundlig anledning är det ingen som för ut detta. Så nu gör jag det; DET HANDLAR INTE OM ATT ÄTA MINDRE

Det handlar om att äta kost med högt näringsvärde (nutritionsvärde). För att lyckas bör du dessutom välja de produkter som har ett högt näringsvärde i förhållande till kaloriintag. Enkelt uttryckt väljer du produkter med högt ANDI (Jag kommer inom kort lägga ut en lista). Då byter du fokus så att du äter nyttigt och resultatet blir att du får en kropp i balans, din vikt normaliseras och du kommer inte vara hungrig för du äter sådant som kroppen behöver.

Tomma kalorier ger bara en kort kick!
Grönsaker toppar förstås listan men det finns annat också. Så sluta leta efter genvägar och börja äta det som är nyttigt. jag återkommer men mera inom kort. Varför skriver ingen om detta?

För att det inte finns några pengar att tjäna?
Det är faktiskt så att följer du denna blogg så får du allt gratis!

(Publicerades 2010)