Nyhet! PT Q & A

Sep 7 / Ida Hedstad

Gör dig redo för våra interaktiva PT Q&A-möten med Ida Hedstad!


Är du en dedikerad personlig tränare som vill ta ditt arbete till
nästa nivå? Då ska du läsa vidare!
Vår erfarna coach, Ida Hedstad, är redo att dela med sig av sin expertis och svara på dina frågor i våra kommande PT Q & A-möten(Questions & Answers). Detta är en unik chans att fördjupa din kunskap och göra en ännu större inverkan på dina klienter.

Vad är PT Q & A?
PT Q & A-möten är en frågestund skapad speciellt för dig som är personliga tränare. Vi vet att oavsett om du arbetar med ett TEAM eller med individuella klienter, så finns det alltid utmaningar och funderingar som kan uppstå. Våra PT Q & A-möten är utformade för att erbjuda dig en plattform där du kan ställa frågor, få insikter och råd samt dela dina egna erfarenheter med likasinnade personliga tränare.

Möt Ida Hedstad
Ida Hedstad, vår erfarna coach, kommer att leda dessa sessioner. Med många års erfarenhet i branschen har Ida den kunskap och visdom som krävs för att bistå med support. Ida är också vår utbildare på våra TEAM Trainer Educations (TTE) och kan därför svara på alla frågor som kan tänkas röra dessa, både för dig som redan har gått och för dig som inte har gått. 

Under hösten 2023 kommer vi att ha tre PT Q & A-möten
– Onsdag, den 4:e oktober, kl. 10.00-10.30
– Onsdag, den 18:e oktober, kl. 10.00-10.30
– Onsdag, den 1:a november, kl. 10.00-10.30

Hur kan du delta?
För att säkerställa att våra PT Q & A-möten blir så givande som möjligt vill vi uppmuntra dig att skicka in dina frågor i förväg. Detta ger Ida Hedstad möjlighet att förbereda sig på bästa sätt och se till att dina frågor får de svar de förtjänar. Du kan enkelt skicka in dina frågor genom att använda vårt frågeformulär i kursen, alternativt länken i veckobrevet. 
Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att ta ditt arbete som personlig tränare till nya höjder! Ingen anmälan krävs utan du bara ansluter via länken nedan alternativt via "Tjänster"/"Webbmöten" som inloggad i Cloud. Får du inte upp mötet skicka ett MAIL till oss via denna LÄNK