Några skäl till varför du bör använda Linkedin

Viking Bergström
?Linkedin består av alla typer av människor, ledande befattningsinnehavare, chefer, säljare, företagare, konsulter och småföretagare.

De du vill bygga relationer med är på Linkedin!

Ett företag kan fylla i en enkelt informativt profil men de är begränsade, de kan endast lägga in information och de kan inte interagera med Linkedin medlemmar som företaget. Detta innebär att på Linkedin har du möjlighet att engagera riktiga människor.

Du kan använda Linkedin för att underhålla dina kontakter med arbetsgivare, kunder och prospekt. Linkedin är mitt favorit verktyg för att underhålla internationella relationer. Installationen är det ganska enkelt, lätt att uppdatera. Saker som statusuppdateringar, uppdatera din profil och ta emot nya rekommendationer är allt som behövs.

Använd Linkedin för att hitta ditt nästa jobb, starta företag, nätverka och skapa referenser/hänvisningar, hitta nya kunder etc.

Vad behöver du hjälp med?
Väljer du mellan 2 datorprogram för ditt företag?
Letar du efter den bästa e-posttjänsten?

Dessa frågor kan ställas på Linkedin och inom några minuter kommer du att ta emot svar som hjälper dig att ta ett bra beslut eller hänvisa dig till en bra lösning. Men sannolikt är många av dina kontakter utanför din egen bransch så du har möjligheten att få ett bredare perspektiv.

Har du förslag på hur man kan använda Linkedin verktyget?