Lite nostalgi från CMS

Viking Bergström
CMS har funnits länge men jag tog in det i Sverige för 20 år sedan.

På dessa år har mycket hänt, men man ser inte detta om man inte tittar bakåt. Om man vill förstå hur framtiden ser ut så måste man ibland göra återblickar.

Hur ser CMS ut om 10 år? Låt oss titta 10 år bakåt…

Jag letade lite i mina lådor och hittade ganska mycket från 2003.Här ser vi hur jag sitter på en utbildning i USA. Bredvid mig sitter CMS Thailand och rakt bakom mig sitter John McCarthy President of IHRSA, Vi har alla en keps som jag varken kom ihåg eller mins anledningen till. Jag ser också andra bekanta ansikten huvudsakligen från syd och mellan Amerika  men strax bakom John sitter Mikko Mustala från Finland. På den tiden flög jag regelbundet på nya utbildningar där vi konsulter ständigt uppdaterade varandra, idag har tekniken gjort det möjligt att uppdatera sig snabbare och utan resor, det är förstås bra men visst saknar jag alla dessa fantastiska möten men duktiga konsulter.
Här ser vi den legendariske Bill Pearl som bland annat tog hand om Arnold Schwarzenegger när han flyttade till USA 1968. På min högra sida står Dave ”Patch” Evens som driver världens största gymkedja ägda av en enda person. Den heter Goodlife och ligger i Canada. Min mustasch har jag ingen kommentar till, även sådant förändras på 10 år.


Tänk vad fort 10 år kan gå!