Kärlekens fem språk

Viking Bergström
Ibland kommer jag med ett boktips och nu är det dags igen! Fast jag måste medge att det ligger lite utanför de ämnen jag normalt uppehåller mig kring i denna blogg. Men ta det lugnt, jag kan förklara…Om du mår bra så kommer du också fungera bättre på din arbetsplats så därför tänkte jag tips om en av de viktigaste böcker som skrivits kring förhållanden/relationer. 

Denna bok har varit omöjlig att få tag på under mer än ett år, men nu har man äntligen gjort en ny produktion av den. Kortfattat handlar det om att kärlek kan kommuniceras genom 5 huvudspråk.

Dessa språk är Fysisk beröring, Komplimanger, Gåvor och Presenter,  

Kärleksfulla tjänster och Tid tillsammans. Vi har alla ett av dessa huvudspråk som vårt sätt att se kärleken och när vi ska försöka överösa vår partner med kärlek så ger vi det som vi själva vill ha. Men vad händer om vår partner har ett annat språk som sitt huvudspråk?

Läs boken så kommer du få svar på några av livets svåraste frågor… Boken handlar förstås om all slag kärlek, dvs. samma regler gäller i kärleken till våra barn osv. Författaren heter Gary Chapman.

Beställ den här:
http://www.bokus.com/bok/9789179995867/karlekens-fem-sprak/