Itrim Sverige inleder samarbete med CMS Sweden

May 17 / Marknadsavdelningen

Som en del i den omställnings- och utvecklingsfas Itrim Sverige befinner sig i inleds nu ett samarbete mellan Itrim och CMS Sweden. Detta partnerskap syftar till att integrera Itrims 9 egenägda center i CMS:s avancerade system och processer. CMS kommer tillföra både verktyg och kompetens för att stärka Itrim i sitt arbete framåt.

Tess Ellaway, Operativ Chef på Itrim Sverige AB, har lång erfarenhet av CMS system från sin tid inom kedjan Må Bättre och ser samarbetet som en stor möjlighet för Itrim.
 “Med CMS som partner får vi en extern resurs som både utbildar men också vägleder oss löpande i vårt arbete med försäljning. Att investera i våra medarbetare, genom att ge verktyg, support samt fortbildning - är något vi är stolta över att värdesätta och prioritera på Itrim. Detta är ett samarbete som ytterligare stärker vår investering i våra medarbetare." säger Tess. 

Genom detta samarbete kommer CMS att tillhandahålla utbildning och affärsutveckling samt fungera som en värdefull resurs för Itrims ledare och anställda. CMS:s uppdrag är också att stödja Itrims huvudkontor genom affärsutveckling och rådgivning.

Petter Norén, VD på CMS: “Jag ser verkligen fram emot det här samarbetet. Itrims vision är att hjälpa människor till ett lättare och friskare liv och jag är övertygad att vi kommer lyckas nå ännu fler med CMS verktygslåda.”

Om Itrim
Itrim är ett svenskt företag grundat 2003 och som specialiserar sig på hälsa, träning och beteendeförändring. Genom sina program och tjänster fokuserar Itrim på att hjälpa individer att uppnå ett lättare och friskare liv. Företaget erbjuder skräddarsydda lösningar som kombinerar kost, träning och personlig coaching för att stödja sina medlemmars hälsomål. Itrim har som mål att inspirera till en livsstilsförändring som är både hållbar och tillgänglig för alla.

Om CMS Sweden
CMS Sweden är ett företag som sedan starten 1996 erbjuder affärsutveckling och utbildningstjänster inom gym- och hälsosektorn. De är experter på att implementera effektiva system och processer som optimerar drift och främjar tillväxt. CMS:s uppdrag inkluderar att fungera som en resurs för ledarskapsutveckling och att ge strategiskt stöd, vilket gör dem till en värdefull partner för organisationer som siktar på att förbättra sina affärsresultat och operativa effektivitet.

För ytterligare information om eller förfrågningar, vänligen kontakta:

Petter Norén
VD, CMS Sweden

Tess Ellaway
Operativ Chef, Itrim