Hur genomför du en förändring?

Viking Bergström
Fundera på vad du vill förändra, var inte allt för lyhörd för det är du och inte dina vänner som bestämmer.

Gå in för det du vill förändra, stor övertygelse. Först därefter kan du utvärdera. Det är helt okay att involvera dina närmaste i din vision men vänta tills du vet vad du vill. Våga misslyckas för annars kan du inte lyckas.

Du kommer oundvikligen gå framåt därför att du har en strategi, snart hittar du det som fungerar, du utvecklas! Nu är det dags att sluta göra det som inte fungerar och skaffa dig en ny vana.

Under de senaste veckorna har jag fått flera mail som bekräftar att ”JAG SKA korten” som vi delar ut på utbildningar fungerar. Några brev handlar om genomgripande förändringar som att förändra kostvanor och att ta körkort, andra handlar om nya egenskaper som att lära sig kunder namn. jag blir jätteglad när jag får dessa brev, det inspirerar mig mycket att se hur ni väljer att anta utmaningar. Tack!