Höstkampanj 2024

May 3 / Marknadsavdelningen
Som ansluten CMS-kund får du marknadsföringsmaterial som sträcker sig över hela året. Dessa ingår i din licens. 

Kampanjerna som presenteras 2-3 månader innan start, består som grund av en extern del och en intern del.  Du får digitala bilder du kan använda i dina sociala kanaler, på hemsidan eller för andra trycksaker. För dig som valt att få det tryckta materialet som ingår så levereras detta med post. Om du inte får något tryck material är det för att du inte har beställt det. Av miljöskäl skickar vi inte ut per automatik.
Empty space, drag to resize
Syftet med dessa kampanjer är främst att de ska:
- leda till merförsäljning
- inspirera till träning
- vara leadsgenererande
- motivera till avslut
- vara kundvårdande

I varje kampanj kan du göra ändringar. Detta är kostnadsfritt t o m den deadline vi har meddelat för varje enskild kampanj. Därefter kan du fortfarande göra ändringar men då debiteras du för originaltid enligt prislista.
Empty space, drag to resize

För att fortsätta läsa och ta del av kampanjinnehållet krävs inloggning.

För bästa granskning av bildmaterial rekommenderar vi att du använder datorn framför mobilen.

Marknadsplan 2024

Klicka på bilden för att förstora.

Höstkampanj 2024 

Kampanjgenomgång på chefsmötet 8/5

På Chefsmötet den 8/5 kl. 13-14 kommer vi gå igenom kampanjen. Anmälan är stängd.

Övergripande kampanjbeskrivning

Kampanjperiod: 1/8 - 30/11 2024

Vårt fokus i höstens kampanj är att få den nya medlemmen att ta fram en hälsosam målbild som motiverar till träning. Vi har också valt att kombinera detta med att er CLUB bidrar till hälsobefrämjande välgörenhet.

Externt - "Satsa på det som viktigt. På riktigt."
Välgörenhet kombinerat med individens målbild att kunna leva frisk och hälsosamt så långt upp i ålder som möjligt, genom att t ex visualisera sig själv lekandes med barnbarnen. 
Internt - "Hälsostegen"
Bjud dina vänner på en PHP och vinn fina priser. När en nivå är fylld ökar prispotten och då klättrar ALLA upp till nästa nivå på stegen. Här har vi inspirerats av systemet som man använder sig av vid försäljning av jultidningar. 
Internt & Externt - Seniorworkshop 
Målbild inför livets åldrande, men att vara äldre innebär inte att det är försent att ha en hälsosam målbild. Därav fokus på just seniorer på denna nyframtagna workshop.

Vad ingår kostnadsfritt i kampanjen
OBS! Inget tryckt material skickas ut om inte din anläggning beställt att ni ska ha det. 

 • 1 x Extern plansch 50 x 70 (måste beställas*) 
 • 1 x Intern plansch 50 x 70 , alternativt 70 x 100 (måste beställas*)
 • 1 x Seniorworkshop plansch 50 x 70 (måste beställas*)
 • Digitala filer enligt bildspecifikation. De ligger i er materialmapp ca en månad före kampanjstart.
 • Ändringar av innehåll, bilder, texter t o m söndag den 19/5 2024, därefter tillkommer debitering för originaltid.
*Gäller ej de företag som har stående beställning
Priser för tilläggsbeställning av planscher: 50x70=350 kr, 70x100=400 kr

Extern kampanj 1/8 - 30/11

Satsa på det som är viktigt. På riktigt.

Vad i livet är viktigt på riktigt? Är det karriär, prylar och pengar? Vad har man för nytta av det när man inte längre har en fungerande kropp och hälsa? Just denna viktiga tänkvärdhet har vi valt att trycka på i höstens kampanj, som vad som faktiskt är viktigt här i livet. På riktigt. Bilderna syftar till att hjälpa till att inspirera till nya livsmålbilder på näthinnan. 

Hjälp inte bara dig själv utan även någon annan

Vi kombinerar kampanjen med en tanke att ni på er Club, om ni vill, också skänker förslagsvis 100 kr till välgörande ändamål med hälsofrämjande syfte som t ex Operation Smile eller Barncancerfonden för varje ny medlem. Se förslag längre ner på hjälporganisationer.

Tänk er att denna 100 krona annars skulle kunna lagts på någon annan kampanjprodukt, för att inte känna att ni så att säga "förlorar" dessa pengar. 

Tips!

 • Kontakta mataffärer,
  frisörer, sportaffärer, hotell
  m fl i din stad för att kunna
  få marknadsföra er hos
  dem. Beställ extra planscher om det behövs till trottoarpratare.
 • Visa upp och berätta att ni samlar pengar till "good causes" - t ex redovisa under hela kampanjen hur mycket ni samlat samt ev skapa fler insamlingsaktiviteter.

Exempeltext Socials

🚀Ta beslutet att komma igång med träningen redan idag, så hjälper du inte bara dig själv utan även någon annan. Bli medlem idag så skänker vi 100 kr till hälsofrämjande välgörenhet. 💪🏋️‍♂️ 
👉 Kontakta oss via DM så berättar vi mer.
Gäller t.o.m. 30 nov 2024.

#hälsa #blimedlem #komiform #exempelstad


OBS! Anpassa din CTA (Call to Action) för enklast och bästa möjlighet för ditt lead att ta kontakt. Det kan t ex också stå "Läs mer här och med en länk till hemsidan. Regeln är att alltid göra det så enkelt som möjligt för någon att komma i kontakt med er med endast några klick. 

Klicka för större format. 

Write your awesome label here.

Klicka på bilden för större format. 


Förslag på hjälporganisationer:
 
- Operation Smile
- Barncancerfonden
- Läkare utan gränser
- Hjärnfonden
- Något lokalt? 

Digital A4 i pdf-format för utskrift

Intern kampanj 1/8 - 30/11

Hälsostegen - bättre priser för varje steg

Bjud dina vänner på en PHP och vinn fina priser. När en nivå är fylld ökar prispotten och då klättrar vi upp till nästa nivå på stegen. Här har vi inspirerats av systemet som man använder sig av vid försäljning av jultidningar. Ju fler vänner som medlemmarna lyckas bjuda in desto bättre prispott för ALLA. Priserna ordnar ni själva. Vi har skapat 2 stegar för du ska kunna välja den som känns rimlig för storleken på din anläggning.

Hälsostegen 1-50
(50 x 70)
Denna stege innehåller 5 nivåer med 10 namn/lotter per nivå. 
Denna skickas ut per automatik till de anläggningar som alltid får tryckt material, om vi inte hört något annat.
 

Hälsostegen 1-100
(70 x 100)
Denna stege innehåller 5 nivåer med 20 namn/lotter per nivå

Ett nyckeltal som underlag kan vara minst 50 kr/namn vilket betyder att för varje nivå kan ni öka värdet på prispotten med ca 500 kr på den lilla den stegen och 1000 kr på den stora stegen. 

Exempelpriser:

Platta Nocco, låda med bars, Ipad, Spahelg, presentkort osv

Viktigt!
Ingen affisch skickas ut om inte din anläggning beställt att ni ska ha det. Om ni har stående beställning gällande tryckt material i våra kampanjer och vi inte hör något så kommer ni få den lilla stegen (50 x 70) per automatik.

I denna interna del finns en redigerbar pdf i A4-format att hämta i materialmappen. Den laddar du hem och sen kan du fylla i era priser. Se bild intill.

Tips!

 • Börja fixa priser redan nu. Kanske kan ni få helsponsring eller inköpspris av samarbetspartners eller leverantörer.  
 • Utnyttja möjligheten att visa ytterligare goodwill genom att skänka motsvarande budgetsumma till hälsofrämjande välgörenhet, dvs 500 kr resp 1000 kr per pinnhål på stegen. 
Empty space, drag to resize

Exempeltext Socials

Bjud dina vänner på en Personlig Hälsoplan och vinn fina priser! När en nivå på stegen 🪜 är fylld ökar prispotten och då fortsätter vi på nästa nivå, så ju fler vänner, desto finare priser för ALLA. 🤑

Skicka ett meddelande så berättar vi mer om hur du deltar.
#hälsostegen #tävlaochvinn #hälsostegen #exempelstad


OBS! Anpassa din CTA (Call to Action) för enklast och bästa möjlighet för ditt lead att ta kontakt. Det kan t ex också stå "Läs mer här och med en länk till hemsidan. Regeln är att alltid göra det så enkelt som möjligt för någon att komma i kontakt med er med endast några klick. 

Klicka för större format.

Write your awesome label here.

Klicka för större format. 

Senior-Workshop 

Bjud seniorerna på en kostnadsfri workshop

Eftersom den externa kampanjen fokuserar på rätt målbild inför åldrandet som ska motivera till en förebyggande och hälsosam livstil vill vi samtidigt inspirera våra äldre till att det aldrig är försent! 

Därför bjuder vi just seniorerna på en kostnadsfri workshop. Förslag från vår sida är att ni håller den, fredagen den 15/11 men ni gör såklart precis som ni vill. Kör den vid annat tillfälle eller kanske t o m flera ggr. 

Viktigt
Ska du ändra datum och tider i ditt material utan extra kostnad så ska detta meddelas oss senast den 19/5

Tips!

 • Behåll gärna texten med att det kostar om man inte dyker upp. Det inger respekt och minskar risken för drop-out i sista sekunden.
 • Skapa ett anmälningsformulär t ex i Google Forms för att det ska vara möjligt och enkelt att länka från hemsida eller era sociala kanaler.

Exempeltext Socials

31 okt – Save the date Workshop
Nu släpper vi anmälan till vår workshop med fokus på bra träning för seniorer!

📆🏋️‍♂️ Workshopen är kostnadsfri, men då platserna är begränsade behöver du föranmäla ditt deltagande. Detta gör du genom att ringa
xx-xxx eller skicka ett meddelande. Under vår Senior-Workshop kommer vi att jobba både teoretiskt och praktiskt, vi kommer även ha tid för en riktig go´fika! 🍰
Så, in med din anmälan nu, så ses vi den 15/11 kl. 10!

#seniorworkshop #seniorträning #exempelstad


OBS! Anpassa din CTA (Call to Action) för enklast och bästa möjlighet för ditt lead att ta kontakt. Det kan t ex också stå "Läs mer här och med en länk till hemsidan. Regeln är att alltid göra det så enkelt som möjligt för någon att komma i kontakt med er med endast några klick. 
Klicka på bilden för större format. 
Empty space, drag to resize


OBS!
SISTA DAG FÖR KOSTNADSFRIA ÄNDRINGAR ÄR DEN 19/5 2024

Därefter kan du fortfarande göra ändringar men du debiteras för originaltid enligt prislista.