Helper Group - Ny samarbetspartner


Vi har ingått ett samarbetsavtal med Helper Group som är en helhetsleverantör av förbrukningsmaterial och tjänster. Helper hjälper sina kunder att spara tid och pengar kring deras inköp. 
Som CMS-kund erbjuds ni förmånliga priser och kunskap för att göra hanteringen av era inköp så effektiva som möjligt.

Helper Group

Helper arbetar idag med över fyrtio träningsanläggningar runt om i Sverige. Vi vet hur vi kan hjälpa CMS kunder att spara tid och pengar kring sina inköp utan att det tar energi från er verksamhet. De anläggningar som idag är kunder hos Helper hade åtta eller fler leverantörer när vi inledde vårt samarbete. Hanteringen av varje leverantör kostade företagen både tid och pengar. 

När vi inleder ett samarbete med er verksamhet kommer vi att börja med att göra en prisjämförelse mot era befintliga leverantörer. Prisjämförelsen kommer ge oss två möjliga resultat och båda är bra för er. Antingen att ni redan idag har bra priser eller att ni kan få ännu bättre priser via Helper. Den största sänkningen Helper gjort i en prisjämförelse hos ett gym är -51%, för de flesta av våra kunder har minskningen varit mellan 20-30%. 
Helper har bytt dispensers hos nästan alla våra kunder verksamma inom friskvård.
Idag är dispensrarna mer ekonomiska, bättre för miljön och mer ergonomiska för er personal. Via Helpers nära samarbete med Tork kan CMS kunder gratis få nya dispensers oavsett antal. Dessutom kommer Helper därefter och genomför bytet helt kostnadsfritt.
Utöver förbrukningsmaterial så hjälper Helper även till med profilprodukter, lokalvård, brandskydd, kaffemaskiner, entrémattor med mera.
Hör av er till oss på Helper om ni vill se vad vi kan göra för ert företag.
Casper Sandegren
076-949 80 77 
Daniel Flygel
073-579 80 77