Hantera din personal med CMS HR

Att ha ett strukturerat arbetssätt kring hanteringen av din personal är kanske den viktigaste faktorn på din väg till framgång och lönsamhet. 

Få ägare i branschen har dock möjlighet att anställa en högskoleutbildad HR-chef för att ombesörja detta arbete. Därför har vi på CMS tagit fram allt som du kan tänkas behöva av kunskap och verktyg för att ha koll på lagar, avtal och rekryteringsprocesser för just din verksamhet. 


Empty space, drag to resize
CMS HR är en tillvalsprodukt som vi på CMS tagit fram  med syfte att du som platschef och/eller ägare ska få mer tid över för annat, som exempelvis att driva intäkter.

Din personal är din i särklass största och viktigaste investering som behöver korrekt omvårdnad och trygghet för att du ska få tillbaka det du förväntar dig. Att inte ha koll på de lagar och regler som gäller när du har anställda kan bli onödigt kostsamt för företaget när det inte flyter på enligt plan. 

Prata med din CMS-konsult om du vill veta mer om CMS HR.

CMS HR innehåller bland annat

  • Konto i verktyget Teamtailor*
  • Mallar för anställningsavtal
  • Mallar för arbetsbeskrivningar
  • Mallar för policies
  • Onboardingstrategier
  • Offboardingstrategier
  • Lönesättningsstrategier
  • Ett bollplank i svåra frågor

*Teamtailor
är en helhetslösning för din rekrytering. Det är det nya sättet att hantera, attrahera och anställa de bästa medarbetarna. Du bygger relationer och fyller på din kandidatbank. En stor fördel när du söker personal via Teamtailor är att din annons får större spridning tack vare att verktyget är integrerat med ett antal olika större jobbsajter som t ex Arbetsförmedlingen. Du kan också spåra var dina ansökningar kommer ifrån. Verktyget används idag av 95000 användare i Sverige. 

Vad gör vi på CMS?

Vårt mål är att tillsammans med gymägare få verksamheter att växa och bli lönsamma. Det gör vi genom att förse dig med rätt kunskap och verktyg för att du ska kunna nå dina lönsamhetsmål. Som Enterprisekund hos oss får du fri tillgång till CMS HR. Som Liquidkund har du CMS HR som tillval. 

Är du en fristående gymaktör i branschen och undrar hur vi kan hjälpa just dig?
Det finns inte ett svar på den fråga. Varje verksamhet har olika behov och förutsättningar. Det vi kan göra är en analys av din verksamhet för att hitta dina fallgropar och identifiera lösningar. Låter det intressant? Fyll i vår snabbanalys så hör vi av oss till dig inom kort.