God Jul önskar vi på CMS

Dec 19 / CMS Personal


Med julens stämningsfulla dagar runt hörnet, vill vi ta ett ögonblick och sända en varm julhälsning till våra kunder och partners. 

Årets sista dagar är en tid för eftertanke, och vi vill uttrycka vår djupa tacksamhet till er alla för ert engagemang, er energi och er passion för hälsa och välbefinnande. Ni är en källa till inspiration för så många, och ert arbete gör skillnad i människors liv. 🙌

Nu när vi närmar oss julen och det nya året

Låt oss ta ett ögonblick att uppmärksamma det vi har uppnått tillsammans och se fram emot några aktiviter som det kommande året kommer att erbjuda.

På CMS tittar vi tillbaka på ett händelserikt 2023 där vi i januari lanserade vår säljrapportering med nya möjligheter att följa försäljningen och nyckeltalen. 

Vi har också arrangerat Ägardagar i Västerås 2 ggr under året med fokus att både nätverka och utveckla er och era företag. Vår upplevelse är att dessa dagar har varit mycket uppskattade. Nästa ägarträff äger rum 16 - 17 maj.

Ur vårens Ägardagar föddes också det som kallas för “Projekt Guidelines”. 
Projektet innebär att ett antal CMS-företag anslutit sig för att jobba både tillsammans och var för sig för att sätta ihop sin egen handbok (Guidelines). I den kommer varje företag skapa en noggrann beskrivning om sin verksamhet, allt från det viktiga fundamentet om vilka de är, varför de finns samt kort- och långsiktiga mål till anställningsvillkor, arbetsbeskrivningar och hur medlemsresan är uppbyggd. Målet är att handboken för varje företag ska vara klar i maj 2024. 

Vi har under året också uppdaterat den Personliga Hälsoplanen(PHP) och den Personliga Träningsplanen(PTP) samt lanserat ett nytt digitalt Travelpass. Därtill är vi väldigt glada att ha Rebecca Viklund på plats som bland annat ansvarar för våra Clubvärdsmöten på tisdagar.  

Save the date för Club Trac: 14-15 mars i Västerås 
Mer information kommer i januari.

CMS-kontoret har stängt från lördag 23/1 och öppnar åter måndag den 8/1