För dig som börjar förstå och fortfarande läser om ANDI

Viking Bergström
Nu har jag lagt ut det viktigaste, se de senaste inläggen. Om du läser dessa så kan du se svaret, hur vi faktiskt kan lära människor att äta rätt och därmed kommer de normalisera sin vikt. Istället för att söka genvägar kommer de må bra därför att de har valt näringsrik mat med rimligt kaloriintag, de har valt produkter på ANDI skalan och samlat ihop 100 poäng/dag enligt MANDI.

Svårare än så är det inte. Detta kan vi lära ut gratis, ingen behöver köpa någonting och förhoppningsvis kan vår bransch få äran av att avslöja sanningen.

Frågor som uppstår blir förstås hur vi skall göra och varför, om vi inte tjänar pengar. Min filosofi har alltid varit att ”ge så får du tillbaka”.

Man måste inte tjäna pengar på allt. Just för att jag ofta väljer denna modell får jag ständigt möjligheter tillbaka, så jag är ganska säker på att vår bransch blir den största vinnaren om vi hjälper vår befolkning att må bra.