Fin publicitet för Take Care i Laholm

Apr 14 / Marknadsavdelningen
TakeCare: Träning, rehab & naprapati nära dig

Med sina anläggningar, TakeCare City Laholm och TakeCare Nyby, erbjuder företaget en helhetssyn på träning och människors välbefinnande. Från rehabilitering av idrottsskador till individuellt anpassad träning, TakeCare sätter individen i centrum och gör träningsrutiner till en ny livsstil.

Så inleds den artikel som publicerats i Enterprise Magazine i tisdags. Ta del av hela artikeln alternativt en kortare sammafattning nedan.

Sammanfattning:

TakeCare höjer träningsupplevelsen genom personlig anpassning och innovation

I Laholm City och Nyby finns TakeCare, en träningsanläggning som erbjuder mer än bara gymtjänster. Företaget skapar en helhetslösning för hälsa, rehabilitering och individanpassad träning, ledd av grundarna Stefan Larsson och Roine Johanessen, båda legitimerade naprapater. "Vi strävar efter att våra medlemmar ska uppnå sina fysiska mål och känna en känsla av gemenskap," säger Johanessen.

TakeCare använder eGym, en innovativ tysk teknologi, för att skapa skräddarsydda träningsupplevelser. Systemet är intuitivt och anpassningsbart, vilket gör det tillgängligt för alla oavsett erfarenhetsnivå. "Det gör det enkelt för medlemmarna att följa med i sin träning," förklarar Larsson.

Utöver inomhusträning erbjuder TakeCare också en utomhusanläggning som kompletterar den vanliga gymmiljön.

Med 16 anställda, inklusive tränare och massörer, är Take Care välutrustat för att möta medlemmarnas behov, samtidigt som man skapar en välkomnande atmosfär.

Förutom fysisk träning fokuserar TakeCare även på rehab och naprapati för att behandla allt från idrottsskador till kronisk smärta, med personligt anpassade behandlingar. Stefan Larsson och Roine Johanessen har inte bara skapat ett gym utan en community som förändrar hur vi ser på träning och hälsa, och erbjuder en fristad där både kropp och själ kan finna balans.