Din position i den sociala medialandskapet måste underhållas!

Viking Bergström
Du kanske har en hemsida, blogg eller facebookgrupp, du twittar osv.

Men har du någon gång varit borta från datorn/mobilen under några dygn?
Har du noterat vad som händer.

Det är ganska enkelt att titta på besöksstatistik för din hemsida eller blogg, att se aktiviteten på din facebook grupp osv. har du sett hur fort det stupar!

Jag höll i en säljutbildning i Alingsås under ons/tors denna vecka, alltså 2 dagar och då blev det inga uppdateringar gjorda på min blogg, det fanns inte tid helt enkelt!

När jag idag fredag kollade statistiken hade jag plötsligt halverat antalet besök, det tog mig 30 minuter att få upp siffrorna igen, jag gjorde några inlägg som speglades på Facebook, sedan var faran över för denna vecka!

Driver du en mediastrategi där du vill synas och alltid finnas högt uppe i dina kunders medvetande så kanske du skall ha en lite bank med intressanta saker som du kan publicera när inget annat känns dagsaktuellt, kanske du just nu är på väg in i en sådan period.

Sommaren är för många lite avkoppling och då finns ju risken att dina kunder glömmer bort dig!

Nu överdrev jag kanske lite men du förstår säkert min poäng.