CMS Önskar God Jul

Julhälsning

Nu står julen för dörren och vi alla är förtjänta av några dagars ledighet innan vi lämnar år 2022 bakom oss. Ett minst sagt händelserikt år om än till stor del präglat av fruktansvärda och negativa världshändelser. Året inleddes med den fjärde coronavågen och restriktionerna var välkända sedan tidigare. Glädjande nog släpptes restriktionerna den 9 februari men redan 24 februari startade Rysslands invasion av Ukraina. Därefter har vi kämpat med skenande drivmedelspriser, skyhöga elkostnader, lågkonjunktur och den högsta inflationen på över 30 år. Det var nog få, om ens någon, som hade kunnat förutspå detta scenario när årets startade.


Julnyhet Cloud
För CMS del började året med skapandet av vår plattform Cloud som vi sedan lanserade under hösten. Där har vi samlat våra utbildningar, verktyg och vårt marknadsmaterial i digitalt format. Vår ambition är att fortsätta utveckla Cloud och lansera fler värdeskapande utbildningar och verktyg. 

Därför är vi glada att idag kunna avslöja att vi precis lanserat en vidareutbildning för alla tränare som vill bli effektivare i sin coaching och få fler människor att lyckas praktiskt. Kursen heter "Coaching Skills" och den kommer kontinuerligt fyllas med mer innehåll. Direktlänk till kursen hittar du längst ner. (Kräver inloggning)

Vi har också rekryterat två nya medarbetare under året, Helena Waller och Petter Norén. Båda arbetar som konsulter och Petter är, som ni säkert känner till, numera också VD.

I februari höll Ida Hedstad den första av flera uppskattade Team Trainer Education-utbildningar och när vi nu summerar året har vi utbildat ca 70 Team-tränare vilket vi är väldigt glada för. Vi tror och ser fortsatt att TEAM är en stark och lönsam PT-produkt och kommer fortsätta att arbeta med att utveckla både tränare och konceptet framåt. 

Vi har också fyra nya Clubar i nätverket. Enskede träningsstudio och AIM Nacka i Stockholm, Betongfabriken i Sigtuna och Holmens Fitnesscenter i Göteborg. Än en gång varmt välkomna! 

Trots världsläget vet vi att vår bransch står sig stark i lågkonjunkturer. Hälsa och välmående är något människor prioriterar och vi står redo att bidra till er och era medlemmars framgång. Stort tack för i år tillsammans med er. Vi ser fram emot det nya året och fortsatta samarbeten. 

CMS-kontoret har nu stängt och öppnar igen måndag den 9/1.

God Jul och Gott Nytt År! 
/Personalen på CMS