CMS Nordic lanserar nu gym- och friskvårds branschens första programvara för säljstyrning.

Jennie Hjorth
CMS Nordic lanserar nu gym- och friskvårds branschens första programvara för säljstyrning. 

Det är på tiden och kanske inte så konstigt att det just är CMS som är i framkant när det gäller uppföljning av medlemsrådgivare, personliga tränare, clubvärdar och platschefer. Det finns många programvaror som kan registrera det som är sålt. Det som har saknats är först och främst möjligheten att mäta säljprocessen, från lead till försäljning.

I CMS Cloud rapporteras olika nyckeltal för att följa och styra försäljningen. Därmed ger det managern ett verktyg att coacha personalen för ökad försäljning av medlemskap och personlig träning. Mycket små justeringar leder ofta till mellan 4-8 extra årskort/vecka och dubblering av PT försäljningen. 

Då vi även är ett utbildningsföretag har vi synkroniserat rapporteringen med e-learning funktioner för att personen som rapporterar, kontinuerligt ska ges möjlighet till vidareutveckling. CMS Cloud testkörs på 15 gym sedan 6 månader tillbaka och resultatet är överraskande bra.

Här är några av kommentarerna
“Vi har ökat försäljningen av PT Small Group (TEAM) med över 1 miljon i senaste kvartalet”.

“Det är faktiskt roligare att göra sitt jobb när man vet att någon läser det man skriver i säljrapporten och att man får omedelbar feedback”.

“CMS Cloud gav mig ögon rakt in i kärnan av vår verksamhet”.

Varför det har dröjt så länge i just vår bransch, innan ett verktyg med dessa möjligheter lanserades? Vår bransch drivs av passion, något som de flesta andra branscher är avundsjuka på.

Det finns bara ett problem med detta och det är att det kan ta över så mycket, att struktur, affärsmässighet etc får för lite utrymme. Det i sin tur gör att företaget stagnerar och planar ut eller tappar fart. 

CMS Cloud har utvecklats under nästan 4 år. Redan nu bygger vi ytterligare moduler för framtiden men det är en annan historia. 

För ytterligare information
info@cms-sweden.com