CMS Ägardagar 11-12/5 2023
Förra veckan avslutades med en ägarträff i dagarna 2 i Västerås. Att det fanns ett stort behov av att träffas och prata förtroligt med kollegor från olika delar av landet gick inte att ta miste på. 

Ägardagarna leddes av Petter Norén och Helena Waller med gästande inslag av CMS Nordics grundare Viking Bergström och vår TEAM-expert Ida Hedstad. 

Högt i tak och givande diskussioner

Pandemin har minst sagt givit vår bransch en rejäl törn. Många aktörer brottas med tanken att vilja tillbaka till där man var innan Pandemin. Men är det verkligen dit vi vill? Vet vi ens vart vi vill och varför? Tar vi oss tiden att fundera på det eller kör vi bara på utan eftertanke?

Utifrån postpandemiperspektivet ägnade vi därför en stor del av dessa dagar åt våra “varför” och mål som vi sen delade ofiltrerat med varandra. Tack vare att alla deltagare bidrog med att både ge och ta blev dessa dagar fyllda av bra diskussioner, härlig stämning och pepp. På torsdagkvällen fick vi fortsatt utrymme att utbyta erfarenheter när vi intog gemensam middag på Hotel Plaza i Västerås. 

Vi passade också på att släppa några spännande nyheter som vi på CMS har i vår pipeline. Du som ingår i vårt nätverk och som ej närvarade på Ägardagarna kommer att få ta del av dessa så snart vi har mer information. 

Höjdpunkten blev att få dela ut priset Årets CMS Club 2022 - Stort Grattis till bewellness i Borås! Klicka på länken nedan för att läsa motiveringen mm.

Vi på CMS tackar alla deltagare för mycket givande och trevliga dagar! Vi återkommer så snart vi spikat datum för nästa Ägarträff.