Feb 7 / Åsa Östrot

Beställ din Skottårskampanj

Du måste vara inloggad i CMS Cloud för att kunna ta del av innehållet i detta inlägg.
Eftersom den 29:e februari endast infaller en gång var fjärde år får vi ett ypperligt tillfälle att sälja lite extra! Du kan nu passa på att erbjuda 4 år till priset av 3!

Vi vet att många av våra medlemmar tror att de skall träna resten av sina liv och dessutom utan några längre uppehåll. Vi kan dock se i vår statistik att så inte är fallet. Även en veteran gör längre uppehåll och sannolikheten att detta inte skulle infalla under kommande 4-års period är låg. Därför är detta ett unikt tillfälle att både fresta denna grupp att skriva på för 4 år, höja statistiken på företagets retention och ge dessa ”kunder/lojala medlemmar/veteraner” ett bättre pris. 

Har du någon gång fått höra ”Jag som har tränat i 3 år här hos dig, borde inte jag få någon rabatt”. Nu har du svaret på den frågan; ”Absolut, var 4.e år har du chansen att teckna 4 år till priset av 3 vilket innebär en rabatt på 25%”.

För att ni ska få möjlighet att skörda dessa dagar rekommenderar vi:

- att köra kampanjen dagarna den 28/1, 29/1 och den 1/3. 
- att starta marknadsföringen ca en vecka innan.
Viktigt gällande kampanjen

Vad ska jag tänka på?

Eftersom vi kan inte binda ett avtal på 4 år, måste vi ge bort det sista året (inte det första som vore det tekniskt smarta).
Erbjud inte denna kampanj annat än vid skottår, för då tappar kampanjen sitt värde.
Att du inte bör kombinera denna kampanj med din normala vilket betyder att du bör ta ut full inskrivning i denna kampanj.
De som tecknar skottårskampanjen kommer du kunna erbjuda samma igen om 4 år!
Write your awesome label here.
Vad ingår i kampanjen?

Innehåll

Kampanjen är digital och kan användas båda internt och externt. 

Pris
500 SEK.
Write your awesome label here.
Klicka på bilden för förstoring.