Är du bäst i din marknad?

Viking Bergström
Nu kanske du tänker, är jag bästa gymmet i stan? Men det var inte så jag tänkte utan min fråga var om du är bäst i din stad oavsett bransch?

Att vara bäst i branschen är inte särskilt svårt, i de flesta marknader ska jag tillägga. Men att vara bäst oavsett bransch är lite mer krävande. Det finns alltid en restaurang eller en butik som sticker ut, som alla pratar om och som alltid har mycket gäster. Det beror inte på produkten eller tjänsten utan på deras förmåga att se alla kunder, att ta hand om varje kunds unika behov och oftast känner de sina kunder till namnet. Det är alltså deras service som är ovanligt bra och som sticker ut, det är därför vi uppmärksammar dem.

Vad hindrar dig från att göra det ännu bättre? 
Egentligen ingenting för detta är sannolikt den billigaste vägen till framgång, det stavas ENGAGEMANG, men det måste vara äkta! Är du den som vill bli bäst så fixar du det för det är inte ett orealistiskt mål, tvärtom kan de som lyckats intyga att det är en trevlig resa och du får så mycket mera på köpet. När du satsar på den högsta formen av service så får du en lojal personal eftersom detta gör ditt företag bättre än andra företag. Alla vill jobba på ett företag där kunderna inte bara är nöjda utan snarare är fans, ett företag som har status och som spelar i den högsta divisionen.

Du kommer också tjäna mera pengar eftersom fler vill köpa dina tjänster.

Så vad väntar du på?