Äntligen officiellt!

Helena Waller

Nu är det äntligen dags för lanseringen av nya CMS Cloud!

Den 1/11 öppnar vi plattformen.

Du är härmed inbjuden till en plats där du kan lära dig nya saker inom allt som krävs för att driva och arbeta på en premium anläggning i gymbranschen. Du hittar bl a det du behöver veta om:
  • Personlig träning
  • Jobbet i receptionen
  • Hur du ökar din försäljning
  • Marknadsföringen
  • HR och management
CMS Cloud är en utbildningsplattform för dig som gymägare och personal som på distans vill vässa dina kunskaper och få den utbildning, inspiration och support som krävs för att nå ditt mål. Du som är kund i CMS kommer att få en lista där du fyller i namn, roll och e-post på dina anställda som du skickar in till oss. Ett par dagar senare är ni inloggade och då är det bara att köra igång!

Grattis till dig som är CMS kund

“Under mina 20 år som innehavare av en CMS Club minns jag känslan som alltid infann sig efter en genomförd CMS-utbildning eller AMT. Var alltid supertaggad och 100% införstådd med varför det var så viktigt att faktiskt följa manualer och manus i varje steg. Att varje del faktiskt finns av en anledning och att alla frågor och moment bottnar i den genuint goda målsättningen att göra allt för att få människor som kommer till oss att

  1. Börja träna
  2. Lyckas med sin träning

    Och det är väl därför vi alla ens håller på med våra verksamheter?

Men jag minns ju också att vardagen som företagare var krävande och ekonomin ofta på gränsen, och därför ingen självklarhet att både ta sig tid och råd att skicka vare sig mig själv eller anställda på utbildningar så ofta som hade behövts. Och frågorna som uppstod. Ska det betalas ut ersättning eller ej, och de med fast lön förlorar viktiga intäkter när de är borta osv osv. Och kostnader för resa, boende och mat. Så självklart men det rann iväg och kunde bli en bromskloss.
  
När det går för långt mellan gångerna är det dock så lätt att glömma “varför” och börja skarva och snedda lite i hörnen. Och såklart ledde det till att vi missade ett och annat avslut eller att vi inte fick igång ytterligare en “sovande björn” att ta sin träning eller att vända en och annan uppsägning. Man tappar lätt bort den proffsiga hanteringen av de typiska invändningarna. 

Hade jag som CMS-kund haft denna möjlighet i form av den e-learningplattform som vi nu släpper hade jag jublat! Tänk att kunna slussa in en nyanställd i grunderna i CMS, systemen och våra arbetssätt direkt från start! Tänk att direkt kunna lära din nya PT hur den ska värdera sitt arbete och ta betalt.   

Inövad kunskap i CMS-systemen för varje roll ger trygghet för dig och din personal och kommer att befästa en stark position i er marknad. Så GRATTIS till dig som är CMS-kund att du nu ges denna möjlighet! 

Fortfarande måste ju såklart tid avsättas och planeras in för att kunna genomföra även en digital utbildning, men du och din anställde får en helt annan flexibilitet när detta nu finns online och “ondemand”.   

/Helena Waller, CMS Business Success Manager 

Vi på CMS kommer såklart inte släppa de fysiska utbildningarna. T ex är det ett utmärkt sätt att träna rollspel. Gällande TTE så är ju det dessutom en praktisk utbildning så den kommer heller inte gå att finna i nya Cloud.

Välkommen till CMS Cloud!