Allt blir kvar på Internet

Viking Bergström
Bloggar du idag, vad säger du?
Kan du stå för det om 10 år när din nya arbetsgivare googlar på ditt namn?

De jag sa på 60 och 70 talet är sedan länge glömt, vi lämnade inte avtryck på det sätt som görs idag.

Visst har jag sjungit på något kassettband men det är av magnitiserat och därmed slängt. Så går det inte till idag, nu är allt digitalt och kan kopieras i oändlighet, alltså blir det kvar för framtiden.

För mig som är lite äldre kan detta vara skrämmande, men för den som är i starten av sin karriär kan detta vara obegripligt. Jag tänkte illustrera vad jag menar med några seriösa företag och deras annonser från huvudsakligen 50 och 60 talet.

Nej det är inget skämt, dessa företag finns än idag och man kan tydligt se att de trampat i klaveret!

Nu finns dessa kvar eftersom det var stora företag men i framtiden finns allt kvar eftersom vi har gått in i en digital ålder.

Läs och begrunda dessa annonser!