Alla vill ut!

Viking Bergström
Corpus Klippan och MåBättre i Borlänge arrangerade  båda utomhusaktiviteter i helgen.

Just nu är det många som gör detta! Det är bra och det tjänar många syften. Först och kanske främst så bygger det ditt varumärke. Gör du rätt så får du mycket media, du blir respekterad för din insats och det skulle krävas ganska stor marknadsföringsbudget för att nå samma effekt.

Dessutom kommer marknaden uppfatta dig på det sätt du vill bli uppfattad, kanske träning för alla? Det är omöjligt att förmedla denna typ av känslor genom annonser men ganska enkelt att visa i denna typ av aktiviteter. Många som inte ännu valt att bli medlemmar kommer för att prova och upptäcker då hur trevligt vi har det tillsammans och kanske var det just detta som fick dem att välja oss.

Vi har historisk varit en typisk inomhusaktivitet där den som inte besökt oss fortfarande ser oss som ättlingar till Jane Fonda och Arnold Schwarzenegger.

De som tränar på moderna Gym och Fitnessanläggningar vet att vi sedan lång tid tillbaka vänder oss till den vanliga motionären. Att medelåldern oftast är mellan 40-50, att vikten är några kilo för mycket på de flesta osv.

På MåBättre i Borlänge drog man in 40 000 kronor i startavgifter, pengarna går till Lekterapin på Faluns lasarett. I höst skall MåBättre i Falun göra samma sak och självklart skall man försöka toppa denna siffra!