Ägardagar med framtidsfokus

Sep 22 / Helena Waller
Sammanfattning av CMS ägarevent i Concepts showroom i Jönköping

Den gångna torsdagen och fredagen hade vi glädjen att välkomna representanter från 25 träningsanläggningar till Concepts fantastiska showroom i Jönköping för två inspirerande dagar fyllda med utveckling och nätverkande.

Temat för dagarna var "Lead The Way", vilket  genomsyrade allt vi gjorde – från presentationer till workshops. Ta del av vår sammanfattning nedan samt ett avslutande bildgalleri från årets ägarevent.

Dag 1: TikTok, Ai och ny marknadsplan

Den första dagen inleddes med en spännande och lärorik presentation av Marleen Bergström, som gav oss en inblick i TikTok-pedagogik samt visade hur träningsanläggningar kan ta kontroll över sin närvaro på den populära plattformen genom att skapa företagskonton och därigenom leadsgenerera. Marleen belyste även hur AI påverkar informationen som delas via sökningar på plattformar som ChatGPT, och gav värdefulla tips på hur man kan ta kontroll över sitt företags digitala synlighet.

För de CMS-företag som vill ha hjälp att komma igång med sitt TikTok-företagskonto har vi nu en kurs på vår plattform, där vi lär ut steg för steg hur du gör.

Efter Marleens insiktsfulla presentation förevisade vi vår nya marknadsplan, som nu är integrerad med det leadshjul vi introducerade i våras under Club Trac. Deltagarna fick därpå enskilt arbeta med sina egna marknadsplaner eller i mindre grupper med stöd av kollegor. 

Sist ut på torsdagsschemat visade Concept upp den senaste träningsinnovationen – EGYMs AI-baserade Fitness Hub. Denna teknologi imponerade och visade hur den kan underlätta för både tränare och kunder genom smarta och automatiserade träningslösningar. Dagen avrundades med test av den förevisade utrustningen, träning och avslappning innan vi intog en gemensam middag på RC Hotel, där deltagarna kunde nätverka och utbyta erfarenheter i en mer avslappnad miljö.

Dag 2: Workshop och framtidens kundvård

Den andra dagen började med en gemensam workshop under ledning av Anne-Chatrine Linér och Viking Bergström. Under workshopen, som går under namnet OPERA, fokuserade vi på frågan hur man som träningsanläggning kan sticka ut på marknaden och differentiera sig från konkurrenterna och större kedjor.

Diskussionerna ledde till två centrala fokusområden: marknadsföring och kundvård. Deltagare fick därefter chansen att fördjupa sig i det för dem mest prioriterade området av de två för att starta upp en handlingsplan. 

Efter en intensiv förmiddag avslutades dagen och därmed årets ägarevent med en öppen frågestund och en genomgång av aktuellt från CMS.

Tack för två fantastiska dagar!

Från CMS sida vill vi rikta ett stort tack till alla deltagare för ert engagemang, både socialt och professionellt. Ett särskilt tack till Concept för den fantastiska gästfriheten och den smidiga organiseringen av eventet!

Vi ser redan fram emot nästa ägarevent och hoppas nu att ni som deltagit känner er inspirerade och redo att "Lead The Way" inom träningsbranschen!