3 trevliga nyheter

Viking Bergström
Publicerades 2013

Det går bra nu och det känns faktiskt som om hela vår bransch har stora framgångar. När jag summerar lite från höstens nyheter så hittar jag 3 exempel på sådana nyheter som jag gärna skriver om.

Class Gym blev årets företag i Mora
Anna Karin Janson och Towe Söderlund har gjort en fantastisk resa och företaget är idag dominerande på gym marknaden i Mora och Älvdalen.  Framgången bygger på flera starka ben där bland annat målgruppen ”vanliga människor” är viktig. En annan viktig del är den stora satsningen på Personlig Träning som har slagit väl ut. Våra medlemmar når bra resultat och allt fler vill få hjälp av våra duktiga PT. Den breda kompetensen med bland annat sjukgymnaster gör också att företag väljer att skriva avtal med Class Gym. Sammanlagt blir detta en mix som gör företaget till vinnare i Mora och idag är Class Gym bland de viktigaste föregångarna i Sverige.
Body Joy på Värmdö har fått titeln årets företag, för andra gången!
– Body Joy på Värmdö har också fått titeln årets företag. Det är andra gången berättar en stolt Monica Elsinga som tillsammans med Monica Ryberg äger företaget. Förra gången var för 10 år sedan, alltså när allt var nytt. Denna gång har Body Joy utmärkt sig på flera områden, framförallt de mjuka. Body Joy är kanske Sveriges familjäraste Club, om man nu kan kallas det. Ett av många bevis på nytänk är t.ex att medlemmar över 90 år tränar gratis. Två andra exempel är engagemanget för flyktingar och uteliggare. Listan kan göras lång och varje gång jag besöker denna anläggning så får jag en känsla av att komma hem. Det måste vara fantastisk att vara medlem i en Club med så mycket värme. Body Joy har också öppnat en ny anläggning i hamnen vilket nu gör dem ännu större inom personlig träning.
Womens Wellness är nominerad till Gasell
Womens Wellness har tidigare vunnit titel årets företag i Uppsala men detta år är företaget nominerat som ett Gasell företag, vi önskar Helena Waller lycka till i finalen!