10 leadsgenererande aktiviteter för sommaren

Marleen Larsson

Snart dags för sommar och semester och kanske lite lugnare på gymmet?


Här är 10 leadsgenererande aktiviteter för sommaren som ditt gym kan använda för att locka fler medlemmar:

(För att läsa alla 10, behöver du vara inloggad och CMS-ansluten).
1. Utomhusträningsevent
Arrangera gratis träningspass utomhus i parker eller på stranden. Locka deltagare genom att erbjuda roliga och varierade träningsaktiviteter.

Marknadsföringsmaterial finns att ladda ner i CMS Cloud.
2. Strandvolleybollturnering
Organisera en strandvolleybollturnering och marknadsför den som ett sätt att träna, ha kul och möta nya människor.

Kanske kan priset till vinnarna vara en plats i ett TEAM?
3. Öppna hus för familjer
Anordna en dag där familjer kan komma och prova på olika träningsaktiviteter tillsammans. Erbjud barnvänliga klasser och skapa en rolig atmosfär för både barn och föräldrar.

Även ett bra tillfälle att presentera höstens barnkurser?

För att läsa alla 10 tipsen så behöver du logga in som CMS-ansluten.

4. Utmana influencern
Utmana en träningsinfluencer att utföra en specifik träningsutmaning på ditt gym och streama det live på sociala medier. Locka deltagare genom att erbjuda en möjlighet att träffa influencern och få en exklusiv träningssession.
5. Månadens utmaning 
Skapa en träningsutmaning som pågår under juli månad, där deltagarna får utföra specifika övningar eller uppnå mål. Erbjud ett pris eller en utmärkelse till de som klarar utmaningen.
6. Guider och resurser
Skapa och dela guider, träningsprogram eller kosttips som människor kan ladda ner eller ta del av på din hemsida. Detta kan locka intresserade personer till ditt gym och ge dig möjlighet att följa upp med ytterligare erbjudanden.
7. Samarbeta med lokala evenemang 
Delta i lokala evenemang som lopp eller festivaler genom att sponsra en träningsstation eller erbjuda provträning för deltagarna. Detta ger dig exponering och chansen att prata med potentiella medlemmar.
8. Hälsotester och mätningar
Erbjud kostnadsfria hälsotester och mätningar som kroppsfettprocent, blodtryck eller styrketester. Dessa kan locka människor som är intresserade av att förbättra sin hälsa och ger dig möjlighet att prata om dina tjänster.
9. Vänbringarerbjudanden
Skapa incitament för dina befintliga medlemmar att ta med en vän genom att erbjuda en belöning för både den befintliga medlemmen och vännen.
10. Träningsutmaning på sociala medier
Starta en träningsutmaning på sociala medier där människor får dela sina träningsresultat eller upplevelser och använda en specifik hashtag. Detta skapar buzz och sprider ditt varumärke till en bredare publik.
Kom ihåg att anpassa aktiviteterna efter din målgrupp och lokala förutsättningar för att maximera deras effektivitet. 

Lycka till med att locka fler medlemmar till ditt gym i sommar! ☀️